First Defense®

Opvangen en vasthouden van hemelwater sediment, afval en drijfvuil in een put die ruimte bespaart en zich laat aanpassen aan kleinere of logistiek moeilijke locaties.

Ontworpen met flexibiliteit in het achterhoofd, biedt First Defense® veelzijdige afvang van sedimenten, rommel en drijfvuil waarmee de ontwerper de beschikbare ruimte kan maximaliseren zonder het hemelwater- behandelingsniveau in gevaar te brengen.

First Defense vortexafscheider

De First Defense® is een economische hydrodynamische vortexafscheider voor effectieve verwijdering van sediment, afval en olie uit oppervlaktewater afvoer.

Gevangen verontreinigende stoffen worden veilig in het apparaat bewaard, waardoor openbare ruimtes vrij van schadelijke verontreinigende stoffen zijn.

Geschikt voor de verontreiniging bij de bron in kleine en middelgrote opvangplaatsen, biedt de First Defense® ruimtebesparende, eenvoudig te installeren oppervlaktewaterbehandeling in een standaardgrootte put.

Het maakt gebruik van de principes van roterende vloeistofstroom om verbeterd verontreinigende stoffen  af te scheiden in vergelijking met lineaire of eenvoudige zwaartekracht sedimentatie kamers.

Een integrale bypass, aan te passen aan de eisen van de locatie, stuurt overtollig hemelwater door de kamer zonder verstoring te veroorzaken bij de afgescheiden verontreinigende stoffen.

Meer informatie over First Defense® kunt u vinden in de engelstalige brochure, welke u hier kunt downloaden.

Heeft u een actueel project waarbij First Defense® kan worden ingezet, neem contact met ons op!